Biblioaccés Vall d'Or

El catàleg permet localitzar tots els recursos bibliogràfics físics de Bibliovalldor com llibres, revistes, música i pel·lícules,i també llibres en suport electrònic

Decret de contenció del coronavirus.

D'acord amb el següent decret de l'EMD de Valldoreix de mesures de contenció del coronavirus, durant un període de 15 dies prorrogables la biblioteca romandrà TANCADA.


El retorn de les obres en préstec queda ampliat fins al final del confinament decretat i podeu fer els retorns sense penalització quan tornem a obrir.


Disculpeu les molèsties(published on 12/03/2020)

Reprenem online el taller d'Scratch

En l'actual situació de confinament pel Covid'19 que s'allargarà durant el mes d'abril, s'ofereix la possibilitat als inscrits al taller de programació de vídeojocs, Scratch, de donar-hi continuïtat ara de forma online des de casa. 

 

Els voluntaris del taller Code Club han preparat uns vídeotutorials i oferiran suport a tothom qui hi participava a través d'un Webinar.

 

L'accés a la llista de reproducció dels vídeos ordenats on aniran publicant les pràctiques que manquen per finalitzar el taller es troba a: https://www.youtube.com/playlist?list=PLNGy7jWL6QFnd426nRoouVZmHPsyKMsW-

 

Es vetllarà per trobar la manera que tothom qui es va inscriure i participar pugui finalitzar el taller i més endavant rebre el diploma del seu seguiment.

 

D'aquesta forma, es vol oferir una alternativa, a tots/es els/les participants que seguien amb molta motivació el taller. 


(published on 07/04/2020)

Acitivitats i lectures infantils #Joemquedoacasa

Aquests dies de confinament, les propostes i activitats del biblioaccés i de l'espai infantil continuen des de casa i per a les vostres llars.

Anirem publicant i tuitejant idees per fer manualitats senzilles que ens prepara la nostra monitora.

A més ara disposeu de números Especials de la revista Cavall fort i el Tatano, perquè hi pugueu accedir online des del portàtil o tablet:

- Cavall fort

- El Tatano

Al web de Cavall fort, també trobareu un munt de jocs, manualitats i activitats per fer durant els dies de confinament #Joemquedoacasa: http://cavallfort.cat/jo-em-quedo-a-casa/

D'altra banda, per als més grans, aviat anunciarem una forma de reprendre el taller de Codeclub online també des de les vostres llars.

Quedeu-vos a casa i divertiu-vos ;-)

 

(published on 31/03/2020)

Manualitat Ou de Pasqua ballarí

La monitora ens ha preparat una nova manualitat per aquesta Setmana Santa: L'Ou de Pasqua ballarí #Joemquedoacasa #Quedatacasa. Cliqueu la imatge i seguiu els senzills passos per fer-la!!. 

Manualitats anteriors

(published on 07/04/2020)
RSS feed for library news.


Novetats bibliogràfiques

Carregant novetats...
Log in to your account:

Don't have an account? Register here.

  • Normativa de préstec del Biblioaccés Vall D'Or de Valldoreix
  • normativa


    Autorització per a recollir exemplars reservats
  • autoritzacio

Powered by Koha